diumenge, 28 de juny del 2009

Capitolo trentasette: Festa nella spiaggia

Diumenge, celebrarem la darrera ressaca post-Tumbao amb el darrer cueces i 2 pel·lis:

- Vida y color: joder com està en Miguel Angel Silvestre...
- 24 hours party people: culturitzant a na Marianna...

Dilluns, en haver sopat, van venir uns amics a jugar a poker dados i els hi donàrem a tastar ses herbes... sa botella era un poc més de mitja, i ara només en queda un culet... Després, es veïnat ens envià un missatge de que es novio de na Joana era a ca seva i ens volia saludar... Comor?? Idoi anàrem tots a cals veinats, es novio de na Joana ens havia duit s'olla de sa sangria que havíem deixat a ca seva. I vam descobrir que, com que es novio de na Marianna se n'ha anat, ara ell vé a viure amb els nostres veïnats dues setmanes, yuhuuuuu!! Na Joana està feliç!

Dijous horabaixa, en tornar de sa biblioteca, vam tenir sa primera visita des novio de na Joana. Y yo con estos pelos!! Res, resulta que l'havien deixat defora i va venir a ca nostra a veure sa Selezione Azurra que jugava contra Egipte.

En haver sopat, partirem amb els veïnats cap a Torregrande, a sa darrera festa universitària. Es feia en un xiringuito pijo a pie de playa (a Mallorca segur que ja l'haurien tomat... o l'haurien enrevoltat d'hotels...). No hi havia massa gent, el més destacable era sa nostra amiga enòloga loca que es presentà amb un atuendo de los más pintoresco: un flotador passat per sa cintura i unes ulleres de cerveses (vease foto).Primer, vam fer mariconadetes de colorins assegudets allà, fins que es nostre veïnat va tenir fumera i ens vam acostar a sa vorereta de la mar... Aquí tenen un radar per aquestes coses..., i va començar a venir tothom.



Bevent i fumant, no ens vam donar ni compte i tothom ja era dins s'aigua... pensàvem que això seria al final, però no eren ni les 2 i noltros també ja hi érem... Quan ja estàvem mig eixutes i mig vestides, ens presentaren a un tal Luigi, que no havia nedat. I na Marianna, que anava mig sbronza..., va decidir intentar tirar al suo nuovo amico Luigi all'acqua... però al final hi acabà ella... amb camiseta inclosa... No ens enrecordam si abans o després d'això, però també li va ensenyar s'art de fer sa croqueta a n'es novio de na Joana...



Com que tothom estava dispersat i hi havia més gent a sa platja que a n'es xiringuito, sa cosa es va anar buidant... i vam acabar, com sempre s'acaben ses festes aquí..., menjant un panino a un xiringuito portàtil d'en medio de la nada... I au, a dormir!

Divendres, va venir es nostre veïnat i ens dugué es bolso d'Ichnusa que ens havia promès, uooo! Serà sa nova sensació de ses verbenes!!

Es dissabte vespre, va venir una amiga nostra i el seu amic Brandon... no nomia així, però era clavadet a n'es de sensación de vivir: mateix pentinat, mateix jersei per dins es calçons, mateixos calçons pujats i mateixes sabates... sa putada és que era mono es tio... però rei... en Brandon ja era horter fa 15 anys!! Férem una angurioska (això és el nostre invent i pensam que serà sa sensació de s'estiu perque anirem montant xiringuitos a ses verbenes) i després anàrem a n'es xiriguito de Torregrande a fer dos beures. Notte!!





Reflexió del dia: angurioska--> tassó petit = 1€, tassó gran = 2,5€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada