dilluns, 6 de juliol del 2009

Capitolo trentotto: settimana degli essami.

Diumenge i dilluns vam estudiar de valent perquè dimarts teníem examen d'Enologia, realment va ser un martiri... no vos podeu imaginar es mal de caps que dóna fer un puta vi!

Dimarts vam fer s'examen, na Marianna en va sortir contenta, no sense passar per un suplici d'interrogatori en italià que durà 45min, na Joana ho arreglà més aviat, en 5 minuts ja era defora... vaffan'culo enologia!!

Es vespre, estàvem avorrides i pensàrem: i si els hi deim a n'es veïnats que venguin a fer un poker o qualcuna cosa... Idoi maldita la hora en que s'ens ocorregué mirar es feisbuc per si hi havia es número des nostre veïnat... vos podeu creure que després de tant de temps no el teníem?? Sa qüestió és que fins després d'una hora no va aclarir qui érem i això que li havíem dit que érem ses seves veïnades... nà que noltros vam riure un bon rato... i ell, quan va entendre que érem noltros, ens convidà a sopar... anàrem a ca seva. Noltros, ja havíem sopat d'una puta merda d'ensalada amb lletuga i tomàtiga perquè es nostre pressupost no dóna per a més... i els vérem a ells tres, engullint pasta farcida amb salsa i carn capolada i pa i de segon plat hamburgueses fetes casolanes... seran cabrons!! i estan tots tres magres penjats... cagon sa puta!

En haver sopat, ens ensenyaren a jugar a poker, sa versió texana i sa que ells li diuen italiana... també vam jugar a poker dados i a tot mesclat... No ens adonàrem i eren les tantes, així que a dormir que demà hem d'estudiar...

Dijous vam fer s'examen de Viticultura, això dels exàmens orals és una vertadera tortura. Tu, allà davant, i es professor de turno que te mira amb cara de: no m'has de contar res pus? I a més, sa gent entrant i sortint i escoltant el que dius... tot plegat ataca dels nervis i no dones tot el que podries donar... però bueno així i tot, ses dues hem aprovat! Ueee!

Na Marianna es va passar tot s'horabaixa cuinant perquè l'endemà fèiem un dinar amb sa penya, mentre na Joana era a s'universitat estudiant perquè l'endemà tenia un altre examen... ja li va anar bé, perquè va tancar sa biblioteca amb es seu novio i vengueren tots dos juntets cap a cases!! Que monoo que és!!

Es divendres, na Joana partí histèrica dels nervis a fer s'examen (va aprovar!! uo!) i na Marianna va aprendre a fer tiramisú, mentre li ensenyava a una italiana a fer una sangria... Ens va fallar molta gent a n'es dinar, perquè tothom ja havia partit cap als seus pobles..., però bé, menos mal que van venir els que per a noltros son els més importants (menos una que era a s'hospital patint d'apendicitis sense tenir apèndix...).

Es trempó, sa truita, sa sangria i ses herbes van triomfar! Després de dinar, ens passàrem tot lo dia jugant a cartes, vam jugar a: uno, briscola (escambrit, vamos), piràmide (joc de beure, après dels erasmus espanyols), sbirro, animali, asso, burro (que ells li diuen merda), poker italià, poker texà, poker dados i a mentider. A més, vam muntar sa play per jugar a futbol i a cotxos... I també, aprenguérem un joc sard, sa Murra, una mescla entre pedra paper tisores i pares o nones... has de pensar un poc més però...

Res, acabàrem amb agujetas de seure enterra i un poc urriaques... El dinar-sopar va finalitzar a cals veïnats amb una partida de poker de veres... és a dir amb doblers... 8 trists euros que guanyà na Marianna, uoo! Menos da una piedra...


Reflexió del dia: ens mola això de jugar a poker...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada