dissabte, 14 de març del 2009

Capitolo quattordici: fent amics


Dimarts dematí, en partir cap a classe, vam trobar sa senyora Grazia a n'es portal i ens va dir que feia Minestrone per dinar i mem si en volíem. Evidentment li vam dir que sí, amb el nostre pressupost de 8 euros no podem fer aquests roïssos.

Vam tenir 5 hores de Viticoltura I, estàn fora di testa (locos) aquesta genteta!! No es poden fer 5 hores en un dia de la mateixa assignatura,... figura't tu que es professor i tot s'adormia!!

Na Joana ha trobat un macizo en el grupo (no tenim massa clar si està baixant es llistó o què...).

Durant un dels descansos, un senyor que ve a classe amb noltros, ens va començar a xerrar. I quan ens vam adonar, tothom tothom estava pendent de sa nostra conversa, i ens vam empegueir molt... però, acte seguit, feien coa per a presentar-se, i noltros supervemelles donant sa mà a tothom. Aquí, això dels dos besos en la primera cita no s'estila, quan ja te coneixen te'ls donen però a s'inrevés.

Sa qüestió, van resultar ser molt aguts i en sortir de classe ens van dir d'anar amb ells a fer una birra (Ichnusa per suposat...). Ens van fer més joves del que som i a més vam riure molt. Ja tenim amics!!

L'endemà anarem a estudiar a sa biblio on hi vam trobar els nostres nous amics, quan duiem mitja hora estudiant ens van proposar de fer un break. Això d'un break, a Mallorca vol dir CPX, és a dir Cafè, Pixo i Xigarro i au a tornar a posar colzes. Però, com que aquí, ja sabeu que sa noció del temps la tenen un poc distorsionada... el break va durar una hora i mitja. I d'estudiar niente perque després ja van tancar sa biblioteca. De totes maneres, aquest descans va ser molt productiu, vam descobrir que la visió que tenen d'Espanya és un poc patètica... es pensen que en Chayanne, na Paulina Rubio i la Cucaracha son espanyoles... na Joana estava indignada de que només coneguin lo peor... (com haureu pogut comprovar na Joana es passa mitja vida indignada... és que joder...ja els hi val...).

Reflexió del dia: si els breaks ja duren una hora i mitja sense bar,... figura't tu si n'hi hagués.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada