dimecres, 11 de març del 2009

Capitolo tredici: començam ses classes oficialment

Com que tothom ens estafa per tots els costats, ses pijes no havien de ser menys. Així que au, sin comerlo ni beberlo, ens han demanat 130 euros per testa (cabrones!) i com que han vengudes fetes unes fieres i casi mos peguen... i noltros de tan bones nines som pures... au paga pur... aaai no podem sortir de ca nostra, necessitam un matón, haurem de començar a fer amics mafiosos.
Mirau lo pomes que som, que ens sabia greu que sa senyora Grazia les barrejàs i les engegàs perquè elles havien dit que partien dissabte i diumenge encara se'n duien xirmes i que no els hi hagués volgut tornar sa fiança... Cagondell!! una cossa a n'es cul els hi hauria d'haver pegat sa senyora Grazia...!!

Avui, quan hem arribat a ca nostra, ens hem trobat una noteta de sa senyora Grazia on deia que hi anàssim... i noltros... joer amb aquesta doneta, serà pesada... Idoi hi hem anat, i resulta que ens havia fet dinar: Polenta, una espècie de lasanya de sèmola, molt bona, i més contant que aquesta setmana només teníem un pressupost de 8 euros per menjar..., també ens ha donat coca de postres. A més, ha entrat a ca nostra per mirar si ens havia de canviar es butano i ens han duit estovalles i tovalloles, que mona sa nostra abuelita italiana!! Ha resultat que a n'es corral hi havia una bossa amb cortines i tapetes que aquelles dues porques havien deixat a la intempèrie, estaven totes banyades i plenes de fang!! no ens ho podíem creure!! això a sa padrineta li ha sabut molt de greu...i a damunt, quan li hem dit que ens havien fet pagar 130 euros s'ha indignat i se'ns ha posat a plorar... i noltros darrera casi casi... Ens ha fet molta pena, pobre signora, amb lo bona dona que pareix!!

Per altre costat, avui també hem començat ses classes. Es dematí teniem “Patologia della derrate alimentaria” sa professora és una dona. Quan hem passat per davant sa classe, estava oberta i dins hi havia un home, que hem pensat que era es professor de sa classe anterior. Ens estranyava que aquesta dona no comparegués, perquè ja era hora, i na Joana ha dit de pardaleria: - Si no és un home, a lo millor és una dona molt lletja... I ecco!! ha resultat ser una dona molt lletja i vestida d'home. A sa classe erem 6, i noltros en sa nostra tònica... haciendo amigos, perquè els altres 4 volien canviar de dia sa classe i com que a noltros no ens va bé, s'han de fotre..., comencem be... esperem que no ens linxin es pròxim dia...

Sa classe de s'horabaixa era Viticoltura I, en Nieddu es veu que es va acollonar amb la nostra advertència i avui sí que ha vengut. Ha resultat ser un home simpàtic, però que no té rellotge, ens ha tengut mitja hora de demés! On s'ha vist mai això? I ningú es queixava!! Caaa demà anirem més vives... Sa gent d'aquesta classe mola un poc més... són tots tios...

Pensàvem que això de fer ses classes en italià... seria un desastre... però hem agafat apunts i tot! És que som unes màquines!!
Reflexió del dia: a ses pijes ni aigua... ni paella!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada